A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 November
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

24

Rabszolga felszabadítás 2012-ben

2012.11.24 - szombat

A múltkori bejegyzésemben említettem, hogy milyen nagy hatást tett rám a november 11-én megtartott éves nagy sikerű Network Marketing Mesterelme Nap.


Nagyszerű előadóktól lehetett tanulni, és érdemes volt szavaikat megfogadni.


Szeretném azonban kiragadni Dr. Tóth András neves pénzügyi tanácsadó VIP vendégeknek tartott előadását. A témája a vállalkozás volt, illetve a vállalkozói mentalitás pszichológiai háttere. Lássuk:


Régen, még az ókorban létezett két jól elkülöníthető kaszt. Ők voltak a rabszolgák és a szabadok.
A legtöbb rabszolga az adósok közül került ki. Ugyanis, ha valaki hitelért folyamodott, és nem tudott fizetni, egy valamit fel tudott ajánlani: saját magát. Így-bár mindenki tisztában volt a lehetséges következményekkel-egyre több és több rabszolga lett.


7év után azonban ismét szabaddá válhatott, amennyiben kérte gazdájától. A döbbenetes az, hogy csak nagyon kevesek éltek ezzel a lehetőséggel. Már annyira megszokták nyomorúságos életük, hogy már nem is akartak rajta változtatni. Az emberek 80%-a inkább maradt rabszolga, s szolgálta élete végéig gazdáját, mintsem hogy ismét szabad emberként éljen! A szolga mentalitás hátterében a „biztonság”, a félelem és a megszokás állt. 

 

slave


Teltek-múltak az évszázadok, de az emberek 80%-nál még mindig a szolga mentalitás dominál. Annak ellenére, hogy mindenhol elbocsátások vannak, ergo nem létezik többé a munkahelyi biztonság. A nyugdíjról nem is beszélek, mert mire oda jutna az ember, még a kifejezést is törlik a Magyar Értelmező Szótárból. De nézzük tovább.


Az alkalmazottat a biztonság és a félelem mozgatja. Jövedelem plafonnal rendelkezik, ami nem baj, hisz minden hónapban ugyanazt a pénzt megkapja.
A vállalkozót a magas jövedelem és a szabadság jellemzi. Igaz, nagy tőke kell az induláshoz, sok munkával jár, kockázatos és speciális ismereteket igényel.


Ezeket a rizikókat a legtöbb ember- beleértve magamat is – nem vállalja be.

És itt jön a képbe az MLM, mint vállalkozási forma:
•    passzív jövedelmet lehet elérni
•    nem kell hozzá sok pénz
•    el lehet kezdeni mellékállásban, szabadidőben
•    nem kell hozzá előképzettség
•    megkapjuk az ismereteket
•    nem kell kitalálni a dolgokat, másolható
•    vállalkozói „óvoda”


Az MLM, vagy Network Marketing gyorsított vállalkozói evolúciós folyamat, ahol az embereket vállalkozókká, vezetőkké képzik ki.


Apropó! Tudod, hogy miért nem tanítanak az iskolában vállalkozásról, hálózatépítésről, hatástöbbszörözésről, pénzügyi intelligenciáról, passzív jövedelemről, vezető képzésről? Mert nem ez a cél.


A cél az, hogy modern kori rabszolgákat – azaz alkalmazottakat – neveljenek ki.
S hogy miért? Mert a rabszolgákat mindig is könnyebb irányítani, mint pénzügyeit rendben tartó független embereket. Tudom, erősen hangzik, de ettől ez még így van. A jó hír, hogy van megoldás!


A hálózatépítés ugyanis egy rabszolga felszabadító rendszer azok számára, Akik ki akarnak törni a saját korlátaik közül.


A kérdés pedig az, Te hogy döntesz?

 

 

nov

14

Egy nap a Mátrixon kívül

2012.11.14 - szerda

Már 2hete a konyhaasztalon figyelt a VIP jegyem, emlékeztetve a közelgő Network Marketing Mesterelme szemináriumra. De hát hogy is felejteném el!


nmmnEgy teljes nap olyan emberek társaságában, Akik velem együtt hajlandók kezükbe venni Sorsuk irányítását, Akik tesznek azért, hogy az életük harmonikusabb, boldogabb, egészségesebb és gazdagabb legyen. Az önfejlesztés fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, hiszen az iskolában nem tanítják az élet „játékszabályait”, így csak kevesen játsszák jól.


Útban Pest felé beugrottam a munkahelyemre, előző este ott felejtettem az órámat. Amint kiszálltam az autóból és üdvözöltem a többieket, úgy néztek rám, mintha ufó lennék.


- „Hát Te Győző, hová ilyen elegánsan?”
- „Network Marketing napra.”
- „Az meg mi?”
- „Üzlet és Élet építő szeminárium.”
- „Ja, az a hülyeség, amit csinálsz?”


Mosolyogtam és tovább mentem. „Ha rád hallgatnék, évek múlva is ugyanott tartanék, ahol te” – gondoltam.
Volt, aki csak a fejét csóválta, de a tekintete mindent elárult:
„Te szegény ördög! Még a szabad napodat is ezzel töltöd, ahelyett, hogy otthon a tv előtt tespednél?!
Hogy honnan veszem ezt? Úgy, hogy hallom nap, mint nap, ki hogyan tölti a szabadidejét. Persze tisztelet a kivételnek! 


Még gyorsan beszaladtam a sarki ABC-be venni egy kis boldogság hormont, amit csokoládé néven hoznak forgalomba. Belépve az ajtón mosolyogva üdvözöltem a pénztáros hölgyet, aki fásultan, fáradtan és közönyösen nézett rám, köszönésemet sem viszonozva. Mögöttem jött egy férfi a reggelijéért: pálinka-sörrel. Nála már felderengett a hölgy tekintete és széles mosollyal üdvözölte a „törzsvendéget”. Sebaj.

Útközben végig gondoltam, mit változott az életem az elmúlt év alatt, amióta elkezdtem a saját mikro vállalkozásom. Mennyi könyv, szeminárium, cd és konzultáció alakította, formálta gondolati és érzelmi világom, fókuszom, céljaim. Megtanultam a „dobozon kívül” gondolkodni. „Új szemüvegen keresztül” látom a világot.


Megérkeztem a szállodába. A szeminárium atmoszférája fantasztikus volt! Sok ismerős és sok ismerős arc, eszmecserék üzletről, életről, tapasztalatokról. Érzem, hogy töltődöm!


Az előadókat hallgatva azt veszem észre, hogy folyamatosan mosolygok, bólogatok, lúdbőrzök és elismerően hümmögök, miközben sűrűn jegyzetelem hasznos tanácsaikat. Jó ilyen társaságban lenni!


A szünetekben beszerzem a kincseket: személyiség fejlesztő könyv – persze dedikálva, cd-k üzletről, motivációról, mlm magazin, közös fotó a szakma nagyjaival, 1hónapos prémium klubtagság kipróbálási lehetőség.

 

Ezen kívül Mátrai Szilárdtól – a program szervezőjétől és házigazdájától – minden VIP vendég kapott egy pendrive-ot, rajta az eddigi összes Network Marketing Mesterelme Nap hangfelvételével. Az ebédidőt kihasználva a kocsiban falatoztam, hogy bele tudjak hallgatni a hanganyagokba. Mondtam is Szilárdnak a közös fotó után: „Szilárd köszönöm a közös ebédet is!” Mosolyogva mondta, hogy Ő a múltkor Zig Ziglar szemináriumot hallgatott az út során, amiről készített is egy rövid videó bejegyzést.


Kérdésem: Te mit hallgatsz vezetés közben?
Tanácsom: Változtasd gépjárműved guruló egyetemmé!


Hazafelé úton, miközben hallgattam a szemináriumi anyagokat, eltűnődtem milyen szerencsés is vagyok, hogy ilyen élményben lehetett részem. Megerősített, hogy jó úton járok és megtaláltam a helyem, közösségem. Egy hatalmas adag lelki méregtelenítésen, lelki böjtön vettem részt, amelyre szükségem is van a mindennapok során.


Epilógus:
Másnap reggel a munkahelyi folyosón a fejem még zsongott az előző napi élményektől. Azon gondolkodtam, hogyan osszam meg az érzéseimet Veled kedves Olvasó, amikor…
…az egyik dolgozó a következő „élménybeszámolót” tartotta a többieknek:


„Az este k…. jó volt, annyi pálinkát ittunk. És hallod, b…meg, a Laci úgy berúgott, hogy alig tudott letántorogni a discoba, még vasárnap is alig tért magához!”


Megcsóváltam a fejem. Ismét itt vagyok a Mátrixban!
De már csak a testem, hisz a lelkem már szabad és az is marad! A testem pedig csak idő kérdése, hogy kövesse.

 

 

nov

7

Na jó, bevallom a cím manipulatív. Figyelemfelkeltő.

Az emberek mindig keresik a titkot, amit csak néhány szerencsés beavatott ismer és használ.

titokCsakhogy az MLM-ben a legfontosabb a másolhatóság. Egyszerű legyen és bárki számára elérhető. Ha meg akarnám fogalmazni a „titkot”, akkor kis tevékenységek szisztematikus, rendszeres végrehajtásáról van szó, a kívánt siker eléréséig.

 

 


Igazából hatékony online marketing eszközökről van szó. S hogy mik ezek?


1.    Professzionális weboldal
ami keresőoptimalizálás és webergonómia szempontjából megfelelő.
2012-ben már ott tartunk, hogy akkor vesznek komolyan az üzleti világban, ha ott vagy a neten. Ráadásul a DXN hálózatánál mindez az 5000 Ft-os regisztrációt követően ingyenes!

2.    Autoresponder
vagyis automata hírlevél küldő rendszer. Feliratkozások alkalmával előre megírt üzleti és termék hírlevelek mennek ki meghatározott időközönként.

3.    Intranet
A DXN online oktató felülete. A tagsági regisztráció után bárki használhatja (sőt, ajánlott). Rengeteg hasznos információ található rajta, a legtöbb felmerülő kérdésre választ kaphatsz.

4.    Video mail
A cég által prezentált videók, amelyek személyre szabhatóak. Ezeket, mint értékes információkkal ellátott interaktív üzeneteket továbbíthatjuk az érdeklődők felé.

5.    Web konferencia
Minden csütörtökön a DXN legkiválóbb magyar vezetői adnak instrukciókat, útmutatást a résztvevők számára online konferencia keretei között.

6.    Skype
Az online kapcsolattartás egyik leghasznosabb eszköze. Természetesen nem tudja helyettesíteni a személyes élményt, ám arra ott vannak a szemináriumok, találkozók.

7.    Blog
A kedvencem :)
Ez az a rész, ahol kiélhetjük kreativitásunkat. Megmutathatjuk, mi motivál bennünket, mi az, ami a legjobban megfogott az üzletben, termékben.
Írj saját élményeidről az üzlettel és személyiség fejlődéssel kapcsolatban, hiszen folyamatosan fejlődsz mind emberileg, kapcsolatilag, üzletileg.

Technika, motiváció, önfejlesztés, esetleg sztorik, videók? A döntés a Tiéd! És igazából ez a lényeg. Hiszen bepillantást engedsz a lelki aspektusaidba. Kicsit megismerhetnek. S az az érdeklődő fog hozzád csatlakozni, aki azonosulni tud a gondolataiddal, személyiségeddel. Az emberek először téged „vásárolnak” meg és rajtad keresztül vásárolják meg az üzletet.
A másik előnye, hogy látják, egy aktív oldallal van dolguk, van „életjel”. Hisz nem mindegy, hogy 1-2 hetente, vagy 1-2 havonta jelenik meg új bejegyzés. Szerinted melyiket tartják aktív üzletnek? Persze lehet, hogy az illető, aki ritkábban blogol, hagyományos módon építi az üzletét, de itt most az online jelenlétről van szó.

8.    Facebook üzleti/rajongói oldal
Nagyon hatékony kapcsolatépítési és kapcsolattartási eszköz, hisz több milliós a felhasználói létszám. Ráadásul sokan naponta használják. Érdemes a weboldalunkba beépíteni, összekötni.

9.    YouTube csatorna
Az emberek többsége szívesen veszi azon információk befogadását, melyek videó formájában jutnak el hozzájuk. Elég egy gmail-es fiók, hogy saját YouTube csatornát hozzunk létre és érdekes videókkal töltsük fel.

10.    Analytics
A Google programja, mely az oldalunk statisztikai adatait méri. Nagyon hasznos funkció, ha az ember tudja, hogy mit olvasson ki a kapott információkból. Természetesen csak akkor tudjuk használni, ha összekötjük weboldalunkkal és fizetős kampányainkkal.


Az eddigi eszközök mind ingyenesek. A következők bár fizetősek, eredményességük és hatékonyságuk az, ami miatt érdemes használni őket. 


11.    Linképítés, linkmarketing
Bár lehet saját magunk is végezni, ám időigényessége miatt valamint, a rengeteg apró részlet, amire figyelni kell, hogy hatékony legyen, érdemes szakemberre bízni. A weboldalunk pozícionálása, megítélése a tét a Google kereső szempontjából. Megéri a befektetett pénzt.

12.    Facebook hirdetések
 Ha már van rá lehetőség, használjuk ki. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendő marketing eszköz, hiszen rengetegen láthatják szponzorált linkjeidet nap, mint nap.

13.    Adwords
A
Google abszolút nagyágyúja! A reklám kampányok segítségével olyan embereket „vonzhatunk” be, Akik egészségi állapotukra, vagy pénztárcájuk egészségi állapotának javulására szeretnének gyógyírt találni.Használjuk ki az Internet adta eszközöket, lehetőségeket, hogy hálózatunkat, üzletünket minél stabilabb és jövedelmezőbb vállalkozássá formáljuk!

 

További információt itt találsz:

http://alomkave.hu/uzleti_lehetoseg

 

 

okt

26

Apa, Neked mennyi az órabéred?

2012.10.26 - péntek

Sokan nem látják elsőre az MLM valódi értékeit, ezért nem csatlakoznak. Az Ő döntésük. Megértem? Nem. De elfogadom.


Hogy én miért kezdtem el a hálózatépítést, egy szóval ki tudom fejezni: SZABADSÁG!


Aki ismer, tudja, hogy egy szabadság-mániás pasi vagyok, abszolút függetlenségre törekvő szangvinikus álmodozó. De mit lehet várni egy született Vízöntőtől? :)


Egy biztos: soha nem tudtam és nem is fogom kiűzni magamból azt a vágyat, hogy végre levehessem magamról a rabláncot – egy életen át tartó munka fogságát!


Hogy NE más mondja meg, mikor tölthetek időt a családommal és mekkora összeg kerülhet a bankszámlámra.
Hogy NE piciny hatalomtól megrészegült „főnök” mondja meg nap, mint nap a frankót és fenyegetőzzön kirúgással, ezzel taszítva a pénztelenség és bizonytalanság rémisztő kútjába.
Hogy NE más írja elő, mennyi szabadságom lehet. Gondolj bele: évente 22nap szabadság. A többi 343nap az mi? Rabság?


Persze megtanultam annak kezelni a munkát, ami: eszköznek. Célja pedig az időnyerés. Időt nyerni, hogy élhessünk és időt nyerni, hogy felépüljön a hálózatom. Ennyi.

 

 


Azt mondják, az idő pénz.
Szerintem az IDŐ maga az ÉLET.


Sokan nem veszik észre: az életüket adják cserébe pénzmorzsákért.
Egyetlen energiaforrásunk van, ami nem tud megújulni: az időnk. Mégis sokan felelőtlenül elvesztegetik azt.


Had’ tegyek fel egy pofátlan kérdést: Neked mennyi az órabéred?
500, 600, 800 esetleg 1000? Hány száz forintocskát ér meg az életedből 1 óra? Ember, gondolkodj! A kérdés is sértő!
clock


86400 másodperc. Ennyi, amivel naponta rendelkezel.
Ma is egy csodálatos ajándékot kaptál: egy újabb napot. Egy újabb napot, hogy fejlődj és álmaid felé lépéseket tegyél meg.

 

 

 

 

Ezért foglalkozom Online MLM-mel.

Mert életem minden egyes percével magam akarok rendelkezni!

Nekem ez ad értéket.


S ha a Kislányom bármikor megkérdi: „Apa, ráérsz Velem játszani?” – azt válaszolhassam: „Természetesen Kicsim, apa ráér!”

 

 

okt

17

Tibet és Nepál hegyei között évszázadok óta él a legenda, miszerint élt egyszer egy pásztor, aki a jakjait legeltette a havas fennsíkokon.


A jakok, mint rendesen, megpróbáltak a jeges vidéken némi eleséghez jutni, így miután patáikkal megkaparták a havat, mindent megettek, amit találtak, a friss fűvel együtt a Cordyceps-et is.


A pásztor nem értette, mitől bírják olyan jól a magaslati levegőt, így figyelni kezdte őket. Kiderítette, hogy a jakok egy különös alakú gombát esznek, amelyik hernyó holttestéből nőtt. A vakmerő pásztor végül végül önmagán is kipróbálta a gombát. Megette és elégedett volt az eredménnyel. Hamarosan a törzs tagjai is megismerték és használták a Cordyceps-et.
Megismertették a buddhista szerzetesekkel is, akik szintén továbbadták a tudásukat, így a Cordyceps  híre végül eljutott Kínába is.
Egyszer a császár orvosa is kapott belőle és úgy határozott, hogy ebből a különleges gombából csak a császári palota falain belül élők kaphatnak. Mindenki, aki rátalált egy példányra, köteles volt azt beszolgáltatni.De lássuk, miért is különleges ez a gomba.  


A kínai hernyógomba Kína és Tibet 3000m tengerszint feletti régióinak hideg, havas és mocsaras területein nő. E gomba ismerete és használata a tibeti gyógyászatból került át a tradicionális kínai gyógyászatba. Használata több mint 1000 évre nyúlik vissza.


Legfontosabb hatásai az alábbiakban foglalható össze:


1.    Elősegíti a vesekiválasztó folyamatokat
2.    Serkenti a máj működését és méregtelenítő funkcióját
3.    Fokozza a szervezet oxigén felhasználását
4.    Javítja a vérkeringést
5.    Kedvezően hat az immunrendszer aktivitására
6.    Kedvező immunbiológiai hatása következtében lassítja, megállíthatja a tumorok képződését
7.    Csökkenti a koleszterin-és triglicerid szintet, kedvezően hat a szívre
8.    Mérsékli a vércukor szintet
9.    Könnyíti a légzést
10.  Oldja a hörgők görcseit, segíti a letapadt kóros nyák kiürítését
11.  Gátolja egyes baktériumok és gombák szaporodását, fejlődését
12.  Oldja a stresszt és a szorongást


A felsorolt jótékony tulajdonságok szinte mindegyike az alapmechanizmusnak, az immunmoduláns hatásnak a kiegészítője.


A DXN Cordyceps-et növényi kultúra révén állítják elő, így mindannyiunk számára biztonsággal fogyasztható.
A Cordyceps egy enyhe tonik, melynek nincs mellékhatása és hosszú távon, napi rendszerességgel alkalmazható.


Szenteljünk figyelmet ennek a különleges gyógygombának, melynek használata korábban csak a kiváltságosok számára adatott meg!

 

cordyceps


forrás: DXN – A kínai hernyógomba tájékoztató füzet