A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2013 Február
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

febr

28

Online lapozgatós: Ganoderma

2013.02.28 - csütörtök

Hasznos információk tárháza az az online lapozgatós füzet, ami a ganodermáról, más néven pecsétviaszgombáról lehet olvasni.


Kattints az alábbi linkre és lapozgass kedved szerint!


http://static.dxneurope.eu/hu/termekismertetok/ganoderma/

 

ganoderma

febr

25

Videó a szeretetről

2013.02.25 - hétfő

A szeretet és a türelem  fontosságára hívja fel a figyelmet ez a megkapó videó, melyet jó szívvel ajánlok mindenkinek.


Érdemes tanulni belőle!


 

 

febr

15

Sztori a felelősségről

2013.02.15 - péntek

"...1969-ben, mindössze egy évvel az egyetemi továbbképző után szerencsém volt W. Clement Stone-nal dolgozni. Akkoriban 600 millió dolláros vagyonnal rendelkező self-made milliomos volt. Emellett Amerika elsőszámú sikerguruja.


Az első, ismerkedő hetem után Mr. Stone megkérdezte, 100%-os felelősséget vállalok-e az életemért.


- Gondolom - válaszoltam. nem


- Ez egy eldöntendő kérdés, fiatalember. Vagy igen, vagy nem. 


- Azt hiszem, nem vagyok biztos benne.


  - Hibáztatott valaha is mást az életkörülményeiért? Panaszkodott valaha bármiről?


- Ö...igen...azt hiszem, igen.


- Ne higgye. Gondolja.


- Igen.


- Rendben. Ez azt jelenti, hogy nem vállal 100%-os felelősséget az életéért. A 100% felelősségvállalás azt jelenti, hogy tudomásul veszi, maga teremt mindent, ami magával történik. Azt jelenti, hogy megérti, maga az oka minden élményének. Ha igazán sikeres akar lenni, és tudom, hogy az akar lenni, akkor le kell számolnia a vádaskodásról és panaszkodásról, és teljes felelősséget kell vállalnia az életéért - az összes eredményéért, sikeréért és kudarcáért. Ez elengedhetetlen a sikerekben gazdag élethez...Tudja Jack, ha tudomásul veszi, hogy maga hozta létre a jelenlegi helyzetét, akkor ha akarja, megszüntetheti és újra létrehozhatja őket. Érti? Hajlandó 100% felelősséget vállalni az életéért?


- Igen uram, hajlandó! - és így is tettem"

forrás: Jack Canfield

 

 

febr

6

Akik átélték a harmincas évek gazdasági válságát, egész életükben hordozták a válságmentalitást.


Raktároztak, felhalmoztak, irtóztak az adósságtól, az utolsó csöppet is kifacsartak mindenből, és amit csak össze lehetett még fércelni, megjavítottak, ahelyett, hogy lecserélték volna.

 

crisis


Ez a fajta takarékosság nem feltétlenül rossz, és úgy vélem, napjaink modern társadalma nagyobb hasznot is húzhatna belőle. Aggaszt, milyen könnyedén és gyorsan dobunk ki mindent. Ám ez a spórolás szélsőséges mértékben valami belső, érzelmi sebről árulkodik. Félelmet tükröz. Akárcsak a mindennapi életben, az üzletben is fontos bizonyos mértékű egészséges paranoia, a legrosszabb lehetőség elképzelése, és kitalálni annak elkerülését. (…)


Légy körültekintő a pénzzel. Nem engedheted meg magadnak, hogy félelmeid legyenek a pénzzel kapcsolatban.
Az elmúlt évek recessziója új pénzzel kapcsolatos félelmeket plántált el az emberekben, akik túl fiatalok ahhoz, hogy mást is ismernének a szárnyaló, bővülő gazdaságon kívül.
Más, idősebb emberek hagyták, hogy elhalványuljanak a tapasztalataik, régi félelmeik azonban ismét felébredtek.


Az összehasonlítás kedvéért: a Nagy Gazdasági Válság idején (1929-1933)
9000 bank ment csődbe, 25%-ra nőtt a munkanélküliség, hosszú sorok álltak kenyérért, többszázezer ember járta a vidéket, hajléktalan csavargók kerestek bármilyen munkát.

 

A mostani recesszióban a legújabb iPodért vagy videó játékért álltak hosszú sorok, nem kenyérért. Ezúttal jelentősen eltúlozták a gazdaságot ért csapást. Hozzáteszem, a média azzal a taktikával vonzza a vagyont, hogy minden eseményt krízissé dagaszt. Ezzel vonzzanak nézőket, hallgatókat és olvasókat, akiket eladnak a hirdetőknek. Ne téveszd össze a médiában manapság látott és hallott dolgokat a hírekkel. Közük sincs hozzájuk.


Ahogy haladunk a recesszió utáni új internet alapú gazdagság felé, újfajta lehetőségek mutatkoznak. Nagyon sok parkoló pályára került vagyon szabadul fel, és kezd el megújuló erővel áramlani. Sokan fogják vonzani a vagyont, de csak keveseknél marad meg hosszútávon. Mindig is így volt. Mindig is így lesz. Nem engedheted meg magadnak, hogy félj ettől, de nem is ragadtathatod el magad túlságosan.


Ahhoz, hogy az új internet alapú gazdagságban gyarapodj, a pénz mozgatását uraló, soha nem változó alapelveket racionális gondolkodással, józan optimizmussal, kreatív képzelőerővel erős és jól időzített stratégiával kell kombinálnod. Vond le a lehető legtöbb tanulságot a közelmúlt eseményeiből a megfontolt viselkedésről.
De ne tanulj meg félni.”

 

forrás: Dan S. Kennedy "Vagyonvonzás 28 technikája vállalkozóknak" c. könyvéből


 

febr

2

„Bölcsebb az útvesztőben kutakodni, mint sajt nélkül egy helyben ülni.”


Mint már korábban is, Törek ismét belátta, hogy amitől az ember fél, az sosem olyan rossz, mint ahogyan elképzeli. A bennünk kialakuló félelem sokkalta rosszabb, mint a valós helyzet.


Ő például annyira tartott attól, hogy többé sosem talál új sajtot, hogy el sem kezdte keresni. Ám amióta útnak indult, mindig talált annyi sajtot a folyosókon, hogy folytatni tudta az útját, és most már arra számított, hogy még többet is fog találni. Már a várakozás is egyre izgalmasabb lett.


Azelőtt a gondolkodását elhomályosították aggodalmai és félelmei. Régebben az járt a fejében, mi lesz, ha nem talál elég sajtot, vagy ha amit talál, az nem tart addig, amíg szeretné. Mindig többet gondolt arra, mi fordulhat rosszabbra, mint arra, hogyan fordulhatnak jóra a dolgok. De mindez megváltozott azóta, hogy elhagyta az S raktárat.


Régebben úgy gondolta, hogy a sajtnak mindig ugyanott kellene lennie, és hogy a változás rossz. Mostanra már belátta, hogy a változás természetes folyamat: akár számítunk rá, akár nem, bekövetkezik, és csak azokat éri váratlanul, akik nem számoltak vele. Amikor rájött, mennyire megváltoztak elképzelései, Törek megállt, hogy ismét felfirkantson valamit a falra:


sajt„Régi elképzelés nem vezet új sajthoz.”


Bár Törek nem talált még nagyobb mennyiségű új sajtot, miközben futott az útvesztő egyik folyosóján, azon járt az esze, amit már tanult a történtekből. Megfigyelte, hogy új meggyőződése újfajta magatartásra ösztökéli. Másképp viselkedik már. Most már tudta, ha változik meggyőződésünk, akkor tetteink is megváltoznak.


Rajtunk áll, abban hiszünk-e, hogy a változás rosszat hoz, és ezért elutasítjuk, vagy pedig hiszünk benne, hogy az új sajt megtalálása segít rajtunk, és ezért támogatjuk a változást. Minden azon múlik, mit hiszünk, melyik meggyőződést választjuk. (…)


Felismerte, hogy a változások legnagyobb akadálya saját magában rejlik, és amíg Ő maga nem változik, addig semmi sem javul. S ami talán még ennél is fontosabb: rájött, hogy valahol mindig van új sajt, akár belátjuk ezt egy adott pillanatban, akár nem, és annak megtalálása lesz mindazok jutalma, akik túllépnek félelmükön és örömüket lelik a kalandban.


Tudta persze azt is, hogy a félelem bizonyos fokig hasznos, mivel megóvhat a veszélytől, de megértette: félelmeinek többsége irracionális volt, és megakadályozta abban, hogy szükség esetén megváltozzon.
Törek utólag már belátta, hogy a változás rejtve bár, de áldásnak bizonyult, hiszen annak köszönhetően talált még több sajtot – s mi több, eközben jobbik énjét is megtalálta.

 

forrás: Dr. Spencer  Johnson  "Hová lett a sajtom?" c. könyvéből