A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

25

Csodásnak születtél!

2012.09.25 - kedd

Mi a valódi természeted?


Tudtad, amikor még kisgyerek voltál. Amikor igazán fiatal voltál és a társadalom nem tanított meg arra, hogy megtagadd az álmaid, elfojtsd a zsenialitásod és fékezd a szenvedélyed.

 

eszter


Akkoriban még nem féltél kockáztatni, új dolgokat tanulni, és tökéletesen elégedett voltál magaddal úgy, ahogy voltál. Gyermekként még nagyon is tudatában voltál természetes vezetői erődnek. Még hallattad az élet hangját, hogy otthagyd a lenyomatod, nagy dolgokat hozzál létre, és az életed csodás kalandként éld meg.

 

 

Ám ahogy felnőttél, valami szörnyű történt Veled: a környezeted munkába vett. A szülők, a kortársak és a társadalom átprogramozott, hogy elzárd magadtól a benned lévő legjobbat. A tömeg üzenete arra tanított meg, hogy ne légy eredeti. Hogy homályosítsd el vízióid. Hogy kicsiben játsz.


Arra születtünk, hogy vezessünk és hatalmas sikereket érjünk el. De átmosták az agyunkat, míg végül kételkedni kezdtünk csodás voltunkban, és megmaradtunk kicsinek a nagy álmokkal szemben. Elvesztettük annak érzését, kik is vagyunk valójában. Elvesztettük a kapcsolatot alaptermészetünkkel. Eltemettük legjobb énünket a bizonytalanság, kétség és félelem rétegei alá.


Minden ma élő emberben ott lapul a nagyság. Van bennünk tehetség és képesség, amit ha kiaknáznánk, lehetővé tenné, hogy ragyogjunk.


Csodásnak születtél! Tedd magadévá az igazságot!

 

forrás: Robin Sharma - "A Rang nélküli vezető" c. könyvéből


 

szept

18

Az igazi Siker Titka

2012.09.18 - kedd

Önmagad valódi vezetése megköveteli, hogy dolgozz a spirituális életeden.

Csiszold mindazt, ami összeköt legfensőbb éneddel, hogy legjobb éveidet a munkában annak szentelhesd, hogy olyan tetteket hajts végre, amelyek halálodig tartanak.


Az élet egy pillanat. Ha belegondolsz, egy villanás és már véget is ért.
sharmaNemcsak az utolsó napodon, hanem már most gondolkodj el az örökségeden és azon, hogyan emlékezzenek Rád. Ily módon visszafelé élheted az életedet, és biztos lehetsz abban, hogy jó véget ér.


Az utcaseprőt az igazgató mellé temetik. A címek, a presztízs és a diplomák nem sokat számítanak, ha itt a vég. Csak az számít igazán, azzá fejlődtél-e, aki benned volt és vezetőként viselkedtél-e, felhasználtad-e a képességeidet, hogy pozitívan járulj hozzá embertársaid életéhez. Mindez belül kezdődik.


Világunkban az a siker mértéke, hogy milyen dolgokat birtoklunk, és nem az, hogy milyen emberré váltunk. Fejlődésünket nem azzal mérjük, hány életre gyakorlunk hatást, hanem azzal, mennyi pénzt keresünk, és hányszor léptettek elő.
Az az érzésem, hogy társadalmunk rossz dolgokra koncentrál, elvesztettük szem elől mi is valójában a siker. Nem csoda, ha olyan nyomorultul érezzük magunkat. Az emberek többsége túl sok étellel, túl sok tévével és túl sok alvással menekül a valóság elől. Olyan célokat kerget, amelyek nem tehetnek boldoggá.


Azt hiszem, amire igazán vágysz, az az érzés, amelyet a dolgoknak a birtoklása kelt benned. Olyan érzésekre gondolok, mint az elégedettség, hála és belső béke.

Nincs abban semmi rossz, ha szép dolgok vesznek körül – de a lényeg, hogy mindezek nem azonosak velem. Nem kötődök egyikhez sem. Én birtoklom őket, és nem ők birtokolnak engem. Nincs semmi rossz abban, ha szép külső életünk van – ez jobbá tesz az utazást. De nem a tulajdonaim alapján határozom meg magam. Komolyan bajban van, aki annak alapján határozza meg, ki is ő, és mi ezen a világon, hogy mivel rendelkezik.


Miért?
Mert ha elveszti tárgyait, elveszti önmagát is. Tehát szeretem a jó dolgokat és az anyagi gyönyöröket, de nem vagyok a rabszolgájuk. A legtöbbet hozom ki minden napból, és rajongok az életért. Az, hogy mivé válok, sokkal fontosabb annál, hogy mit birtokolok. Az a hatás, amit a csapattársaimra, ügyfeleimre és szeretteimre teszek pozitív példámmal, sokkal fontosabb számomra, mint a pénz, amit keresek. Mellesleg, ha a pénzre összpontosítasz ahelyett, hogy remek munkát végeznél, pontosan arra nem figyelsz, ami a pénzt hozza.


A jó hír, hogy lehetetlen úgy fejlődni belső világodban, hogy ne kövesse ennek megfelelő fejlődés a külső világban. Tehát az első számú feladat, hogy dolgozz önmagadon.

 

forrás: Robin Sharma - "A Rang nélküli vezető" c. könyvéből

 

 

szept

13

Az Út maga a boldogság

2012.09.13 - csütörtök

A megvilágosodott gondolkodók tudják, hogy gondolataik alakítják a világukat, és az ember életminősége gondolatainak gazdagságából következik.

Ha te békésebb, értelmesebb életet akarsz élni, békésebb, értelmesebb gondolatokkal kell foglalkoznod.


utAkkor elő a villámmódszerrel! Nincs olyan gyakorlatod, vagy technikád, amit itt és most alkalmazhatnék, hogy megváltozzék a gondolkodásmódom?


A villámmódszerek nem működnek. Minden tartós belső változáshoz idő és erőkifejtés szükséges. A személyes változás szülőanyja a kitartás. Nem azt mondom, hogy éveket vesz igénybe mély változásokat elérni az életedben. Ahhoz, hogy saját képességeid legmagasabb szintjéhez elérj, nem szabad siettetned a sikert. Inkább élvezd a fejlődést és gyarapodást. Paradox módon, minél kevésbé koncentrálsz a végeredményre, annál hamarabb jön el.


Hogy is van ez?
Olyan, mint az egyszeri fiú klasszikus története, aki nagyon messzire utazott az otthonától, hogy egy nagy tanító keze alatt tanuljon.
Mikor találkozott a bölcs öregemberrel, az első kérdése ez volt:

„Mennyi időbe telik, mire olyan bölcs leszek, mint Ön?”
 Gyorsan jött a válasz: „Öt év.”
„Ez nagyon hosszú idő – felelte a fiú. – Mi van akkor, ha kétszer olyan keményen dolgozom?”
„Akkor tíz esztendeig tart” – felelte a tanító.
„Tíz év! Ez borzasztóan hosszú. Mi van akkor, ha egész nap és minden este késő éjszakáig dolgozom?”
„Tizenöt év.” – felelte a bölcs.
„Nem értem – mondta a fiú. Ahányszor csak azt ígérem, hogy még több energiát szentelek a célomnak, Ön azt mondja nekem, hogy tovább fog tartani. Miért?”
„A válasz egyszerű. Ha egyik szemed a célállomáson van, pusztán egy marad arra, hogy végigvezessen az utadon.”


Légy türelmes, és élj abban a tudatban, hogy mindaz, amit keresel, biztosan eljön, ha felkészülsz és számítasz rá.


forrás: Robin Sharma – „A szerzetes, aki eladta a Ferrariját” c. könyvéből

 

szept

5

10 dolog, ami a diadalunk1.    Boldogsággal telve éred el a véget, annak tudatában, hogy teljesen
lista2kihasználtad képességeidet. A teljes tehetséged, összes erőforrásodat és legjobb képességeidet felhasználtad azért, hogy remek munkát végezz, és a magasba törj.

2.    Azzal a tudattal ér a vég, hogy a koncentrált kiválóság volt nálad a mérce, és mindenben, amit tettél, a tökéletesség vezérelt.

3.    Úgy ér a vég, hogy zajosan ünnepled, mert volt benned bátorság, hogy rendszeresen szembenézz legnagyobb félelmeiddel, és megvalósítsd víziódat.

4.    Azzal a tudattal ér a vég, hogy olyan ember voltál, aki épít másokat, és nem olyan, aki lerombol.

5.    Annak megértésével ér a vég, hogy bár utad nem volt mindig sima, de ahányszor földre kerültél, mindig rögtön felálltál, és soha nem veszítetted el optimizmusodat.

6.    Úgy ér a vég, hogy sütkérezhetsz fantasztikus teljesítményeid fényében, tudva, milyen gazdagon járultál hozzá azok életéhez, akiket szerencséd volt kiszolgálni.

7.    Elér a vég, és csodálod azt az erős, etikus, inspiráló, empatikus személyt, akivé váltál.

8.    Elér a vég, és rájössz, hogy valódi feltaláló voltál, aki új utakat fedezett fel ahelyett, hogy a régieket járta volna.

9.    Úgy ér a vég, hogy csapattársaid vesznek körül, akik számára te rock sztár vagy, ügyfelek, akik számára hős vagy, és szeretteid, akik számára legenda.

10.    Úgy ér a vég, hogy igazi rang nélküli vezető vagy, tudod, hogy azok a nagy tettek, amelyeket véghezvittél, sokáig fennmaradnak még halálod után, és életed modell lesz mások számára.


Vagy úgy döntök, hogy folytatom, amit az elmúlt években tettem, és csak peregnek a napok, s kitöltik a mindennapos, apró kihagyott tettek. Ha így teszek, áldozatként végzem, kinek a sorsa meg van írva.
Vagy választhatok másik utat. Törekedhetek arra, hogy vezessek, kiváló legyek, lelkesedés töltse ki munkám és életem. Az egyik az élő pokolba vezet, a másik álmaim színhelyére. Tudtam, hogyan döntök.forrás: Robin Sharma – „A rang nélküli vezető” c. könyvéből

 

 

szept

1

10 dolog, amit bánhatunk 


1.    Elérkezik utolsó napunk, és a ragyogó dal, amelyet életünknek énekelni kellene, még nem csendült fel.
lista

2.    Elérkezik utolsó napunk, és még nem tapasztaltuk meg azt a
természetes erőt, amely nagy dolgokra késztet, és hatalmas feladatot végezhetünk vele.

3.    Elérkezik utolsó napunk, és rájövünk, hogy példánkkal nem inspiráltunk senkit.

4.    Elérkezik utolsó napunk, és fájdalommal tölt el a felismerés, hogy soha nem mertünk kockáztatni, és soha nem is nyertük el kockázatunk jutalmát.

5.    Elérkezik utolsó napunk, és felfogjuk, hogy kihagytuk a lehetőséget, nem törtünk magasra, mert elhittük a hazugságot, hogy bele kell nyugodnunk a középszerűségbe.

6.    Elérkezik utolsó napunk, és összetöri a szívünket, hogy nem tanultuk meg annak művészetét, miként lehet győzelmet kovácsolni a nehézségekből.

7.    Elérkezik utolsó napunk, és bánjuk, hogy elfelejtettük: azért dolgozunk, hogy másokon segítsünk, és nem csak önmagunkon.

8.    Elérkezik utolsó napunk annak tudatában, hogy olyan életet éltünk, amelyre a társadalom késztetett, szemben azzal, amelyet igazából szerettünk volna.

9.    Elérkezik utolsó napunk, és ráébredünk a tényre, hogy nem hoztuk ki magunkból a legtöbbet, nem szabadítottuk ki a bennünk rejlő zsenialitást.

10.    Elérkezik utolsó napunk és felfedezzük, hogy lehettünk volna vezetők is, és jobb világot hagyhattunk volna magunk után. De nem vállaltuk ezt a küldetést, mert féltünk. Ezért kudarcot vallottunk. Kárba ment az életünk.

 

forrás: Robin Sharma – „A rang nélküli vezető” c. könyvébőlA folytatásban megosztom azt a 10 dolgot, aminek tudatos alkalmazásával egy boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus és eredményes életet élhetünk.